Wil jij alles uit je stem en presentatie halen wat erin zit?

1 - op - 1 coaching

Individuele stem- en presentatiecoaching voor professionals en particulieren

Je stem is vaak de eerste indruk, maar ook het laatste duwtje in de rug. Wil je gehoord worden? Of meer autoriteit afdwingen? In de individuele coaching leer ik je in vier of vijf sessies hoe je jezelf beter presenteert en je stem gebruikt. Speciaal voor ondernemers, politici, salesprofessionals, sprekers en trainers. Eén van de meest beproefde diensten van mijn praktijk.

Juist op professioneel vlak kan je stem de doorslag geven!

“Jij kunt ook succesvol spreker zijn, je hebt alles al in je om dit te kunnen zijn!”

ZAKELIJK OF PRIVÉ, JE STEM SPEELT JE ALTIJD PARTEN!

Weet je dat je als volwassen Nederlander in je leven minimaal zestig docenten voor je neus hebt gehad? En hoeveel van die docenten kun je je nu nog voor de geest halen?

De kans is groot dat je kiest voor mensen die indruk maakten.

Door hun uitstraling, autoriteit.

Door hun warme relatie, de verbinding met de klas.

Of hun presentatie, de ware verhalenvertellers!

Je stem is veel méér dan een eerste indruk. En privé en zakelijk regelmatig het aangewezen instrument om de sfeer of de uitkomst te sturen. Alle reden dus om je eigen stem serieus te nemen.

“Ik merk dat de mensen mij nu anders aanhoren en positiever reageren in gesprekken. Ben daar nog steeds wel beetje verbaasd over."
Klaas van den Berg
CEO rederij
De stem- en presentatietraining leverde mij een smak aan zelfvertrouwen op en daarnaast hoor ik steeds vaker dat ik qua stem zo bij de radio kan. Oefening (en goede coaching) baart kunst!
Lukas ten Napel
Journalist in spé

LATEN WE HET NIET MOEILIJKER MAKEN

Als paramedisch stemtherapeut en presentatiecoach kan ik je persoonlijk helpen en kan ik terugvallen op jarenlange ervaring.

 

DIT GA JE ONTDEKKEN:

  • Dat jouw stem een krachtbron kan zijn voor je presentatie.
  • Dat je veel meer uit je je stem kan halen dan je ooit had gedacht.
  • Dat ook jij mooi, verstaanbaar en professioneel kunt spreken.

 

BOVENDIEN LEER IK JE:

  • Hoe jij je stem kunt onderhouden en verzorgen, zodat ze gezond blijft.
  • Hoe je oefent en traint waarbij je stem uit de bocht mag vliegen en rare geluiden mag maken, omdat je stem zich daardoor blijft ontwikkelen.
  • En ik leer je hoe je je stem beheerst, ook onder druk of als je gespannen bent.

Na deze coaching heb je meer invloed op je stem en presentatie.
Kun je overtuigend, invoelend of vriendelijk spreken als de situatie daar om vraagt.
Je hoeft je nergens meer onzeker over te voelen, en dat zul je uitstralen. De werking van spreken met impact gaat dieper dan de meeste klanten ooit vooraf hadden durven denken.

DIT GAAN WE DOEN

Individuele stemcoaching zet de puntjes op de i voor jouw werk als professioneel spreker. Ik kan het meeste voor je doen als we de eerste keer ruim de tijd nemen, anderhalf tot twee uur.

Ik doe een persoonlijke stem-en presentatieanalyse. Je krijgt tevens een stemmassage. En ik geef je direct oefeningen mee waarmee je je stem gaat voorbereiden op een ander gebruik.

Hierna spreken we nog drie keer af. Dat kan telefonisch of via Zoom, of je komt naar mijn praktijk op Urk. We doen nieuwe oefeningen, ik leer je alles over jouw specifieke aandachtspunten.

In vier sessies heb je merkbaar verschil. In je stemmogelijkheden. In je gevoel van zekerheid over je presentatie. En waarschijnlijk heb je het ook in je omgeving al gemerkt.

Je stem is heel bepalend in hoe je overkomt en wat je bereikt in het leven.

Wil je er alles uithalen? Dan gun je jezelf dit.

Is dit nu jouw moment? Plan dan direct een oriëntatie-gesprek met me.

Wil je er nog even over nadenken?

Meld je dan aan voor mijn VOICEMAIL, dan voorzie ik je al van tips en trucs om jezelf optimaal te presenteren. Vul je gegevens in en je ontvangt deze in je mailbox, niet op gezette tijden, wanneer ik inspiratie heb;)