Groei van muurbloem of vlekkenkoningin naar podiumdiva

Speak UP Ladies

Ga 3 maanden all-in en wordt een zelfverzekerd en overtuigend spreker in vergaderingen, op het podium, op video en in podcast. Een groepsprogramma met 1:1 begeleiding en een bruisend showtalk als afsluiting!

Eerstvolgende start: oktober

Deel je e-mail en krijg een early bird uitnodiging (er is beperkt plek).

Herken je dit?

Je komt niet altijd zo overtuigend over voor een groep als je graag zou willen. Je voelt wel dat je een verhaal te brengen hebt, maar je voelt je nog niet echt comfortabel in de spotlights.

Je denkt steeds doe ik het wel goed, ben ik wel goed genoeg?

Soms voel je je nog net het kleine meisje dat stageloopt op de afdeling. Je komt niet altijd lekker uit je woorden en goed to the point.

Het resultaat van dit alles?

Dat is ongemerkt meer dan je denkt!

Je voelt je gespannen en onzeker. Sterker nog, als je bezig bent met de aanloop naar die ene dag of dat moment, moeten ze niet storen, en snauw je van je af of ben je constant dáár met je gedachten. En achteraf moet je een dag bijkomen van al die verspilde energie…

"Je wou maar dat het achter de rug was...Herkenbaar maar zo zonde!"

En er is nog wat

De voorbereiding van een presentatie kost je veel tijd en energie. Je begint vol enthousiasme, maar je schaaft zo vaak bij dat de flow er soms bijna uit is en jij zelf ook al leeg bent voordat je bent begonnen.

“Je wou maar dat het achter de rug was… Herkenbaar maar zo zonde! “

Want je ontneemt jezelf de kans om in het moment de leiding te nemen en te houden. Om te genieten van de sfeer die ontstaat. Om te voelen wat het is als je vertrouwt op jezelf.  Dáárom heeft zo’n ogenschijnlijk simpele training als Speak Up Ladies, zoveel meer impact dan veel mensen zich realiseren.

Het wordt niet vanzelf beter…

Als je presentaties slecht gaan, schroef je je ambities terug. Ga je nóg meer voorbereiden. Heb je nog meer slapeloze nachten en stress vooraf. Zakt je performance en energieniveau gelijktijdig met je vertrouwen. En heb je elke keer weer dat gevoel dat je dat kleine meisje bent…

Zo beland je in die negatieve spiraal. Qua werk én privé. Want doe je er nog toe als je niet gehoord wordt? Wat stel je nog voor?

Ga je die cirkel doorbreken?

Deze training is je kans! Omdat we kijken naar wie jij bent en hoe je van nature op je sterkst bent. Wat je mag toevoegen om het compleet en krachtiger te maken. Hoe je mag staan, kijken, klinken, lopen en jezelf mag kleden om direct duidelijk te maken dat je een punt komt maken.

De trots die dát geeft, neem je mee naar huis. Naar je leven. Naar je werk, je gezin en jezelf.

Vrouwen willen graag anderen helpen? Nou, geloof mij, hiermee doen we héél veel gezinnen en bedrijven een plezier!

Let's step UP your game!

Mijn bewezen programma Speak UP Ladies helpt om zonder angst en stress te communiceren op het podium.
Elke andere zaal, vergadering of presentatie is daarna piece of cake voor je.

In slechts 1 uur per week oefenen, leer je:

Na 3 maanden kun je:

WAT JE KRIJGT:

Speak up ladies

Groepsprogamma
  • Een online leeromgeving met 8 video modules. Je kan direct na aanmelding aan de slag met de eerste video’s.
  • Online coachsessies (Q&A’s) met de groep
  • 2 LIVE trainingsdagen met de groep
  • Facebook Community voor support en opdrachten en start en afsluiting van de week.
  • BONUS: Diverse extra masterclasses

Wil je ook graag 1:1 begeleiding dan kun je upgraden naar de VIP versie van het programma.

Upgraden VIP versie

Alles van het groepsprogramma plus:
  • De Voice Check van een uur zodat je meteen weet waarmee jij de meeste winst uit dit programma gaat halen.
  • 3 x 1:1 coachsessie van 40 minuten.
  • Persoonlijke toegang tot mijn whatsapp waar je me om feedback kan vragen op je video’s en audio’s.
Populair

Hoe werkt het?

Gratis voorproefje?

Speciaal voor de allereerste Speak Up Ladies creëerde ik een vijfdaagse mini-training: ‘Stap in de Spotlight’. Wil je ook zo’n gratis voorproefje. Niet te evenaren natuurlijk met de echte live-dag, maar wel een leuke kennismaking met het online stuk. Kijk maar eens wat het me je doet! 

Geef hier je naam en mailadres en ontvang alvast elke morgen een mail en een video van mij die jou helpen en uitdagen om je podium te pakken.

Wat deelnemers zeggen

Steeds vaker word ik gevraagd om tijdens fondsenavonden, bijeenkomsten een presentatie of een interview te geven. En dat was niet mijn sterkte kant. Jantina heeft ervoor gezorgd dat ik veel zelfverzekerder ben geworden. Het programma van Jantina was erg professioneel. Echt een cadeautje voor mezelf.
Angelique ter Beek
Secretaris van het Prins Bernhard Cultuurfonds
Voor mijn werk komt het steeds vaker voor dat ik interviews geef of voor een groep iets moet presenteren. Ik vond het een heel divers programma met opdrachten die mooi aansluiten. Ik heb veel geleerd van Jantina en voel me nu meer zeker. Ik beheers nu een aantal basisvaardigheden om een goede presentatie te geven, tevens heb ik nu een mooie presentatie die ik vaker kan gebruiken.
Hendrika van Dijk
Projectleider Mensgerichte technologie ZONL
Het 3 maanden programma heeft mij grenzen doen verleggen: het heeft mij gedwongen om mijn eigenzinnige Fleur niet langer te hoeven verbergen. Sterker nog, Jantina coachte mij mijzelf in de gewenste versie op het podium te presenteren! Dit programma is een aanrader voor dames die vinden dat zij een goed verhaal hebben en dat publiekelijk vaker in de ether willen slingeren!
Wat een waanzinnig gave cursus! Ik durfde vaak mezelf niet te laten horen en wilde graag meer zelfverzekerd worden. Ik vond het fijn om mijn stem te ontdekken in een kleine groep en ook van hen te kunnen leren. Dankzij dit programma klopt de buitenkant nu ook meer met de binnenkant. Een krachtige vrouw zonder enorme zenuwen. Jantina benadrukt echt altijd het positieve en dat geeft een goed gevoel als je onzeker bent over wat je doet.
Jetty van Slooten
Shopperspecialist bij HG

Meest gestelde vragen

Voor vrouwen die zichzelf doormiddel van hun stem beter willen presenteren, voor je eigen bedrijf of passie. Van jezelf duidelijk maken in een vergadering, een presentatie houden voor een klein of groot publiek tot jezelf en jouw bedrijf of passie presenteren in een video of in podcasts

Jazeker, met behulp van de instructievideo’s en werkboeken gaat dat zeker lukken. Je kunt de opdrachten in je eigen tijd doen, in de veiligste omgeving die er is: thuis! 

Het is en combinatie van online en live oefenen. Online maak je video’s waarop je presenteert en tijdens de live dagen en coachsessies oefen je live met mij en voor de groep.

Ja, het kan ook zeker waardevol zijn als jij jezelf beter wil leren presenteren doormiddel van je stem voor je eigen passie. En ook als jij vaak vergaderingen hebt, presentaties houdt voor een klein of groot publiek, of gesprekken voert.

In dit programma richt me alleen op vrouwen, omdat ik heb gemerkt dat vrouwen zich veel bescheidener opstellen dan mannen. En dat is ook vaak te horen aan hun stem, waardoor ze minder overtuigend overkomen. Ik leer je tips en tricks die voor vrouwen toepasbaar zijn. Mannen zijn ook van harte welkom, maar in een ander traject. 

De trainingsperiode duurt drie maanden. Deze bestaat uit 2 live dagen, 2 coachcalls en elke week krijg je een nieuwe les opgestuurd. Het is afhankelijk van de les hoeveel tijd het kost en het ligt er ook aan hoeveel je wilt oefenen.

Je blijft na de hele cursus een jaar toegang houden tot de lessen. Wil je later nog eens en wat teruglezen, of kijken dan kan dat.

Nee hoor, dat maakt helemaal niet uit. Ik begeleid je stap voor stap. We zijn hier om te leren.

Schud je onzekerheid af, train je stem en pak je podium!