Groepsprogramma

Speak UP Ladies

In dit 3 maanden traject leer je spreken en presenteren met
zelfvertrouwen en overtuiging!

Nieuwe ronde start op 31 maart 2022!

Je bent goed in je vak. Je weet privé en in gezelschap ook prima wat je wilt. Maar verbaal kom je niet altijd overtuigend over. Niet zo sterk als je zou willen. Of lang niet zo enthousiast zoals je het zelf wel voelt?

In dit drie maanden traject leer ik je hoe je jouw stem en presentatie gebruikt om je stem te laten horen… en je verhaal te laten aanslaan. Plus: ik daag je uit om letterlijk je podiumangst te overwinnen… mocht je daar nog last van hebben.

Steeds meer vrouwen voelen een diepe wens, of hartstochtelijke ambitie, om hun stem te laten horen. Een verhaal te brengen! En om vaker geboekt te worden. Of een groter bereik te realiseren.

Ben jij een ondernemende vrouw, leider of leidinggevende met een goed verhaal?

“Pak je podium. Schud je onzekerheid af. Train je stem. Voel de energie en laat je verhaal de harten raken”

Ja maar HOE dan?

Meestal denk je langer over wat je wilt zeggen, dan over hoe je het wilt zeggen.
Maar als we er nu toch naar vragen, tja, dan weet je ook wel wat er beter zou kunnen. Je klinkt te timide. Of je klinkt juist schel. Je komt onzeker over, terwijl je dat helemaal niet bent.

Je weet dus best wát je zou willen verbeteren. Alleen, HOE dan?

Daar ben ik er voor jou! Ik leg je uit wat er fysiek gebeurt en zou moeten gebeuren. Ik geef je de oefeningen om het anders te leren doen. En als het nodig is, pak ik ook de laag dieper aan. Want wat als je het fysiek prima kunt, maar je dúrft het niet.

Ik geef jou je stem & overtuiging terug!

Steeds vaker word ik gevraagd om tijdens fondsenavonden, bijeenkomsten een presentatie of een interview te geven. En dat was niet mijn sterkte kant. Jantina heeft ervoor gezorgd dat ik veel zelfverzekerder ben geworden. Het programma van Jantina was erg professioneel. Echt een cadeautje voor mezelf.
Angelique ter Beek
Secretaris van het Prins Bernhard Cultuurfonds
Het 3 maanden programma heeft mij grenzen doen verleggen: het heeft mij gedwongen om mijn eigenzinnige Fleur niet langer te hoeven verbergen. Sterker nog, Jantina coachte mij mijzelf in de gewenste versie op het podium te presenteren! Dit programma is een aanrader voor dames die vinden dat zij een goed verhaal hebben en dat publiekelijk vaker in de ether willen slingeren!

Dit programma is alleen voor vrouwen. En het is goed om te weten dat ik werk vanuit een christelijke grondslag. Of je nu (beginnend) trainer of spreker bent. Of dat je hele dagen voor de klas staat, of in je gemeente wil preken. 

Pak je podium! 
Jij bepaalt zelf hoe groot dat podium wordt. 

Voor mijn werk komt het steeds vaker voor dat ik interviews geef of voor een groep iets moet presenteren. Ik vond het een heel divers programma met opdrachten die mooi aansluiten. Ik heb veel geleerd van Jantina en voel me nu meer zeker. Ik beheers nu een aantal basisvaardigheden om een goede presentatie te geven, tevens heb ik nu een mooie presentatie die ik vaker kan gebruiken.
Hendrika van Dijk
Projectleider Mensgerichte technologie ZONL
Wat een waanzinnig gave cursus! Ik durfde vaak mezelf niet te laten horen en wilde graag meer zelfverzekerd worden. Ik vond het fijn om mijn stem te ontdekken in een kleine groep en ook van hen te kunnen leren. Dankzij dit programma klopt de buitenkant nu ook meer met de binnenkant. Een krachtige vrouw zonder enorme zenuwen. Jantina benadrukt echt altijd het positieve en dat geeft een goed gevoel als je onzeker bent over wat je doet.
Jetty van Slooten
Shopperspecialist bij HG

In het drie maanden traject “Speak UP Ladies!” leer ik het je allemaal. Controle van je stem, maar ook hoe je je stem optimaal inzet. Ik laat je oefenen en laat jou het grote verschil ervaren. Daarnaast geef ik je super waardevolle feedback over je hele performance.

We zien en spreken elkaar tijdens de live-dagen en ik trakteer je op de beste gastdocenten voor een unieke aanvulling op dit programma.

En tot slot? Uiteindelijk neem ik je mee naar het grote podium. Iedereen doet de try-out. En wie weet, sta jij over drie maanden zelf jouw verhaal te vertellen op mijn grote EVENT.

Want stel je eens voor...

Hoeveel je kunt bereiken in drie maanden! Hoe je je voelt als je weet dat je alle onderdelen onder de knie hebt? Om een topspreekster te worden.

Dat je zeker weet dat je er goed uitziet.
Dat je goed klinkt.
Dat je overtuigend overkomt.
Dat je kunt inspelen op de zaal.
Dat je wéét dat je stem blijft doen wat jij wilt. Tempo. Toon …
Dat je voelt dat je zaal luistert.
Dat je boodschap resoneert.

Dat is zo kicken!

Nog mooier: eenmaal gevoeld, dan wil je niet meer terug. Na dit moment is spreken genieten.
Voor de kerk. Voor de klas.
Voor je cursisten of je voltallige directie.

Je kijkt alweer uit naar je volgende moment op het podium.

Doe je mee? Dit traject is zó mooi!

Dit is wat je krijgt:

En dan de bonussen

Tatatadaaa…

DENK JIJ DAT DIT IETS VOOR JE IS?

Wil je schitteren en stralen als nooit tevoren? Als jij weet wat je verhaal is, leer ik je HOE je daarmee je publiek boeit, enthousiasmeert, overtuigt of laat smelten.

Dit traject is uniek in zijn opzet, en een gouden kans om het optimale uit jezelf en je verhaal te halen. Daarom laat ik niet zomaar iedereen toe. Per keer wil ik een fijne groep samenstellen. Denk jij dat dit perfect is voor jou? Maak dan een afspraak voor een telefonische intake. Als we beiden de overtuiging hebben dat we dit moeten doen samen, zeggen we ja. En ieder van ons is vrij om er vanaf te zien. Eerlijke deal?

Nog even over mij

Mijn naam is Jantina Hakvoort. Ik leerde mensen, vooral mannen, hoe ze hun stem overtuigend konden inzetten tijdens presentaties. Totdat ik ontdekte dat onzekerheid een veel grotere belemmering is, vooral voor vrouwen en nog sterker voor christelijke vrouwen. Om hun verhaal naar voren te brengen. Om zich te laten horen. Om dat podium te pakken.
Nog altijd leer ik professionals om te spreken met impact, en ik help je om je stem gezond en krachtig te houden. Maar online en in dit drie maanden help ik vooral vrouwen. Jou misschien wel. Wil jij ontdekken hoe het voelt om te schitteren met je verhaal?

Het Speak UP Ladies drie maanden traject start 2x per jaar, in maart en september. 

De volgende ronde start op 31 maart 2022!

Plan een intake om te horen of er nog plek is.

 

Meest gestelde vragen

Voor vrouwen die zichzelf doormiddel van hun stem beter willen presenteren, voor je eigen bedrijf of passie. Van jezelf duidelijk maken in een vergadering, een presentatie houden voor een klein of groot publiek tot jezelf en jouw bedrijf of passie presenteren in een video of in podcasts

Jazeker, met behulp van de instructievideo’s en werkboeken gaat dat zeker lukken. Je kunt de opdrachten in je eigen tijd doen, in de veiligste omgeving die er is: thuis! 

Het is en combinatie van online en live oefenen. Online maak je video’s waarop je presenteert en tijdens de live dagen en coachsessies oefen je live met mij en voor de groep.

Ja, het kan ook zeker waardevol zijn als jij jezelf beter wil leren presenteren doormiddel van je stem voor je eigen passie. En ook als jij vaak vergaderingen hebt, presentaties houdt voor een klein of groot publiek, of gesprekken voert.

In dit programma richt me alleen op vrouwen, omdat ik heb gemerkt dat vrouwen zich veel bescheidener opstellen dan mannen. En dat is ook vaak te horen aan hun stem, waardoor ze minder overtuigend overkomen. Ik leer je tips en tricks die voor vrouwen toepasbaar zijn. Mannen zijn ook van harte welkom, maar in een ander traject. 

De trainingsperiode duurt drie maanden. Deze bestaat uit 2 live dagen, 2 coachcalls en elke week krijg je een nieuwe les opgestuurd. Het is afhankelijk van de les hoeveel tijd het kost en het ligt er ook aan hoeveel je wilt oefenen.

Je blijft na de hele cursus een jaar toegang houden tot de lessen. Wil je later nog eens en wat teruglezen, of kijken dan kan dat.

Nee hoor, dat maakt helemaal niet uit. Ik begeleid je stap voor stap. We zijn hier om te leren.

Sta op en schitter met je stem!