Ted-talks, politieke debatten, die ene collega die zo grappig kan speechen. Spreken in het openbaar lijkt zo moeilijk. Het is een GAVE. Of niet?  

Maar wist je dat niemand wordt geboren als een ervaren, vermakelijk spreker. Sommigen lijken het alleen te doen, maar dat is in de meeste gevallen niet zo. De meeste sprekers hadden net zoveel angst en stress als jij en ik in het begin.

Wist je dat de meeste publieke sprekers een heel team achter zich hebben? Dat ze heel wat mediatraining achter de rug hebben? Stem-, uitspraak- en presentatietraining is daar een onderdeel van. Je hoeft het dus zeker niet allemaal alleen te doen!

We vinden het normaal dat een sporter zich door een volledig multidisciplinair team laat begeleiden, maar als spreker is dat eerder een taboe.

Doorbreek het Taboe!

Maak dit jaar een vliegende start met presenteren door je te laten begeleiden.

Dit zei Willie Nentjes één van de vorige deelnemers van het Speak UP Ladies traject:

“Ik vond de training super deskundig en mooi in elkaar gezet. Ik heb mega veel bij jou geleerd en trek daar nu al mijn profijt van. Ik sta nu met veel meer zelfvertrouwen voor een groep en durf nu zelfs filmpjes te maken voor facebook wat handig is in deze coronatijd”. 

Samen kom je verder

Wil jij ook met meer zelfvertrouwen voor een groep staan en zelfs filmpjes (met jou erop natuurlijk😉) durven maken voor op bijvoorbeeld social media?

Tijdens het Speak UP Ladies programma leer je het allemaal. Je gaat 3 maanden live en online oefenen in een kleine groep. Met mij als jouw personal cheerleader die jou helpt om bewust te worden van je persoonlijke kracht en die te ontwikkelen. Dat doen we door blokkades en patronen te doorbreken.
We werken ook heel praktisch, bijvoorbeeld aan je stem en aan je houding. Want een krachtige lichaamshouding versterkt je zelfbewustzijn en tegelijkertijd ook de impact op je publiek. En je  stem heeft zoveel mogelijkheden. Door te experimenteren met toonhoogte, volume, pauzes en het markeren van woorden wordt je verhaal veel sterker.

Na deze 3 maanden durf jij vol overtuiging voor een groep durft te staan!

En zeg nou zelf….. samen aan je presentatie werken is toch veel leuker en je komt ook nog eens veel verder!

Groepsprogramma Speak uP Ladies

Groei van bescheiden naar overtuigend spreker in 3 maanden!