Ineke bakker vrouwelijke burgemeester

In Nederland zie je dat het aantal vrouwelijke burgemeester toeneemt. Ook op Urk hebben we nu een tijdelijke vrouwelijke burgemeester. Haar naam is Ineke Bakker en zij is al jaren politiek actief. Ze is al op verschillende plekken burgemeester geweest en nu dus op Urk. Zij is een bewonderingswaardige vrouw op een bijzondere positie, waar we als vrouwen best het één en ander van kunnen leren.

 ‘Je moet trots op jezelf zijn en in jezelf geloven en daar ook kracht uit halen’. 

Ineke Bakker

Wat kunnen we van haar leren?

Tijdens de Speak UP Ladies radioshow stond burgemeester Ineke Bakker in The Spotlights en gaf ze ons een inkijkje in het burgemeesterschap. Verder vertelde ze hoe het is om vrouw te zijn in de politiek, of je dan ander commentaar krijgt dan een man en of je extra je best moet doen als vrouw. Ze geeft tips hoe je kan omgaan met kritiek en wat anderen van je denken. Verder spoort ze ons aan om er 100% voor te gaan als we iets willen bereiken. Luister hieronder het gesprek terug. 

 

(Opname niet meer beschikbaar)

Radiopod Speak up ladies

met Jantina hakvoort | met burgemeester Ineke Bakker

De shout out ging naar…

Tijdens de radioshow krijgt elke keer een leuke vrouwelijke ondernemer een Shout Out en wordt deze even in het zonnetje gezet.
Deze keer ging de Shout Out naar Dry-ed, de webshop voor hippe en duurzame droogbloemdecoraties, voor thuis, je bedrijf en weddings!

 

Laat je stem horen, want jouw verhaal is het waard om gehoord te worden!