Janneke Jeliës over gezin & opvoeding

Een huis vol. Mijn moeder komt uit een gezin van 7, mijn man komt ook uit een gezin van 7. Ik zelf kom uit een gezin van 9, waarvan ik de oudste ben. Zelf zit ik nog maar op de helft met mijn 4 boys.
Tja, ik weet dus wel wat een huis vol is! Heel veel gezelligheid, vaak discussies, veel herrie, een heleboel geplaag, een enorme berg wasgoed en een aanrecht vol met afwas.
Is dat nou leuk, of niet? En stel dat je nou de moeder van zo’n stel bent. Petje af hoor!
In deze uitzending ga ik in gesprek met zo’n supermoeder van 8 kinderen. Zij deed met haar gezin mee aan het tv-programma ‘Een huis vol’ van de KRO.

 ‘Dankbaar vooral dat het zo gelopen is!’. 

Janneke Jeliës, moeder van 8

Wat kunnen we van haar leren?

Tijdens de Speak UP Ladies radioshow stond Janneke Jeliës in The Spotlights. Ze verteld over haar gezin, opvoeding en hoe het was om met haar hele gezin aan een tv-programma mee te doen.
Verder in deze show een aantal hele bruikbare opvoedtips van Marijke Botman (JGZ) cursusleidster van de cursus ‘Peuter inzicht’.
Luister hieronder het gesprek terug.

Radiopod Speak up ladies

met Jantina hakvoort | met Janneke Jeliës

De shout out ging naar…

Tijdens de radioshow krijgt elke keer een leuke vrouwelijke ondernemer een Shout Out en wordt deze even in het zonnetje gezet.
Deze keer ging de Shout Out naar BALDERTJEN, de instagramshop voor de leukste knisperdoekjes en babydoekjes voor baby’s met het thema Urk. 

 

Laat je stem horen, want jouw verhaal is het waard om gehoord te worden!