De Speak up ladies radioshow!

 

Het plan lag vorig jaar al op de plank, maar komt nu eindelijk tot uitvoering. En misschien is het juist nu wel de mooiste tijd om dit te lanceren, met alles wat er gaande is. Juist nu hebben we behoefte aan verbinding, echte verhalen en inspiratie. Daarom is vanaf nu elke maandagavond de ‘Speak UP ladies radioshow’ live te beluisteren op UrkFM.

 

Waarom een radioshow?

De reden waarom ik dit ga doen is, omdat ik vrouwen wil inspireren en aanmoedigen om hun stem te laten horen. En via dit medium kunnen we onze letterlijke en figuurlijke stem laten horen. Een programma speciaal voor vrouwen, één waar ik vrouwen met een inspirerend verhaal een podium wil geven! Een programma dat ons vrouwen verbindt, door samen thuis een kopje thee te drinken met de radio aan. Even ontspannen, genieten en je vol laten lopen met inspiratie, mooie muziek en spraakmakende nieuwtjes.

 

Hoe kom je op de radio?

Elke week krijgt een vrouw met een inspirerend verhaal de mogelijkheid om haar verhaal te presenteren. Ze krijgt een podium om met haar verhaal andere vrouwen te inspireren en aan te moedigen. En die vrouw kun jij zijn! Jouw verhaal, jouw stem kan het verschil maken voor andere vrouwen. Natuurlijk is dat spannend en daar is een beetje lef voor nodig, maar daar ben ik ervoor jou. Ik help jou om je verhaal waardig te presenteren op de radio. Dus heb jij een inspirerend verhaal, of ken jij een vrouw die dat heeft stuur mij dan gerust een e-mail. 

Met jouw bedrijf op de radio?

Ook krijgt elke week een leuke vrouwelijke ondernemer een shout-out op de radio en wordt deze even in het zonnetje gezet. Zo komt het verhaal van jouw bedrijf onder de aandacht en helpen we elkaar als ondernemers. 

Wil jij een Speak UP moment?

Iemand verassen, bedanken, feliciteren, of misschien wel sorry zeggen? Dat kan tijdens het Speak UP moment. Je komt live op de radio met jouw boodschap voor diegene en je mag een verzoeknummer kiezen die wij dan speciaal draaien.

Laat je stem horen, want jouw verhaal is het waard om gehoord te worden!