Leer spreken en presenteren met overtuiging in dit 3 maanden programma.

Je bent goed in je vak. Je weet privé en in gezelschap ook prima wat je wilt. Maar verbaal kom je niet altijd overtuigend over. Niet zo sterk als je zou willen. Of lang niet zo enthousiast zoals je het zelf wel voelt?

In dit drie maanden traject leer ik je hoe je jouw stem en presentatie gebruikt om je stem te laten horen… en je verhaal te laten aanslaan. Plus: ik daag je uit om letterlijk je podiumangst te overwinnen… mocht je daar nog last van hebben.

Steeds meer vrouwen voelen een diepe wens, of hartstochtelijke ambitie, om hun stem te laten horen. Een verhaal te brengen! En om vaker geboekt te worden. Of een groter bereik te realiseren.

Ben jij een ondernemende vrouw, leider of leidinggevende met een goed verhaal?

=

Voel je dat het tijd is om jezelf nog krachtiger te laten horen?

=

Maar voel je je nog niet zeker genoeg over je stem en manier van spreken?

=

Ben je goed in je vak, maar merk je dat je het niet altijd overtuigend genoeg overbrengt?

=

Wil jij graag een professionele stem die past bij de next level van jouw bedrijf of positie?

=

Vind jij spreken leuk en heb je behoefte aan meer technieken en handvaten voor je stem en spraak?

=

Ben jij nieuwsgierig hoe je met je stem meer invloed kunt uitoefenen & hoe je professioneel kan klinken?

“Pak je podium. Schud je onzekerheid af. Train je stem. Voel de energie en laat je verhaal de harten raken” 

Ja, maar HOE dan?

Meestal denk je langer over wat je wilt zeggen, dan over hoe je het wilt zeggen.
Maar als we er nu toch naar vragen, tja, dan weet je ook wel wat er beter zou kunnen. Je klinkt te timide. Of je klinkt juist schel. Je komt onzeker over, terwijl je dat helemaal niet bent.

Je weet dus best wát je zou willen verbeteren. Alleen, HOE dan?

Daar ben ik er voor jou! Ik leg je uit wat er fysiek gebeurt en zou moeten gebeuren. Ik geef je de oefeningen om het anders te leren doen. En als het nodig is, pak ik ook de laag dieper aan. Want wat als je het fysiek prima kunt, maar je dúrft het niet.

 Ik geef jou je stem je overtuiging terug.

Ik wilde graag wat zelfverzekerder op een podium staan, waarbij ik ook wel mezelf bleef. Ik weet nu hoe ik mijn stem op een goede manier kan gebruiken en hoe ik daar ook invloed mee heb. Omdat veel online moest, heb ik ook noodgedwongen geleerd om mijn camera angst te overwinnen.

Corina Blok

www.zijenzeeuws.nl

Ik worstelde met onzekerheid op het podium, komt mijn boodschap wel goed over, hoe kan ik mezelf zijn. Ik vond de online filmpjes heel waardevol, handig om in je eigen tijd te doen en om te oefenen. Verder vond ik het oefenen in een kleine groep en je persoonlijke benadering heel fijn.

Margriet Hackenberg

www.zijenzeeuws.nl

Dit programma is alleen voor vrouwen. En het is goed om te weten dat ik werk vanuit een christelijke grondslag. Of je nu (beginnend) trainer of spreker bent. Of dat je hele dagen voor de klas staat, of in je gemeente wil preken.

 

Pak je podium jij bepaalt hoe groot dat podium wordt!

“Als trainer sta ik hele dagen voor de groep. Ik wilde meer autoriteit, meer rust ook. Dat is gelukt, absoluut”.

“Geweldig. Mijn stem klinkt zoveel beter. En ik ben nu vooral in staat om een punt te maken met mijn verhaal. Ik voel me zo lekker, en dat straal ik ook uit”.

“Presenteren vond ik vaak best vermoeiend. Dit traject heeft gemaakt dat ik veel meer ontspanning voel en dat ik er veel meer “sta”.

“Ik ben best ervaren als spreker. Had ook nooit verwacht dat de bijdrage van Jantina nog zoveel zou toevoegen aan dat wat ik al wist”.

 

In het drie maanden traject “Speak UP Ladies!” leer ik het je allemaal. Controle van je stem, maar ook hoe je je stem optimaal inzet. Ik laat je oefenen en laat jou het grote verschil ervaren. Daarnaast geef ik je super waardevolle feedback over je hele performance.

We zien en spreken elkaar tijdens de live-dagen en ik trakteer je op de beste gastdocenten voor een unieke aanvulling op dit programma.

En tot slot? Uiteindelijk neem ik je mee naar het grote podium. Iedereen doet de try-out. En wie weet, sta jij over drie maanden zelf jouw verhaal te vertellen op mijn grote EVENT.

Want stel je eens voor…

Hoeveel je kunt bereiken in drie maanden! Hoe je je voelt als je weet dat je alle onderdelen onder de knie hebt? Om een topspreekster te worden.

Dat je zeker weet dat je er goed uitziet.
Dat je goed klinkt.
Dat je overtuigend overkomt.
Dat je kunt inspelen op de zaal.
Dat je wéét dat je stem blijft doen wat jij wilt. Tempo. Toon …
Dat je voelt dat je zaal luistert.
Dat je boodschap resoneert.

Dat is zo kicken!

Nog mooier: eenmaal gevoeld, dan wil je niet meer terug. Na dit moment is spreken genieten.
Voor de kerk. Voor de klas.
Voor je cursisten of je voltallige directie.

Je kijkt alweer uit naar je volgende moment op het podium.

Doe je mee? Dit traject is zó mooi!

 

Want stel je eens voor…

Hoeveel je kunt bereiken in drie maanden! Hoe je je voelt als je weet dat je alle onderdelen onder de knie hebt? Om een topspreekster te worden.

Dat je zeker weet dat je er goed uitziet.
Dat je goed klinkt.
Dat je overtuigend overkomt.
Dat je kunt inspelen op de zaal.
Dat je wéét dat je stem blijft doen wat jij wilt. Tempo. Toon …
Dat je voelt dat je zaal luistert.
Dat je boodschap resoneert.

Dat is zo kicken!

Nog mooier: eenmaal gevoeld, dan wil je niet meer terug. Na dit moment is spreken genieten.
Voor de kerk. Voor de klas.
Voor je cursisten of je voltallige directie.

Je kijkt alweer uit naar je volgende moment op het podium.

Doe je mee? Dit traject is zó mooi!

 

Dit is wat je krijgt:

=

stem- en presentatieanalyse

Uitgebreide analyse van je stem en presentatie tijdens een persoonlijke intake, zodat je alvast advies krijgt en weet wat je aandachtspunten zijn in de komende weken. Een goede start is de basis van je succes. 

=

HET HELE ONLINE PROGRAMMA

Toegang tot alle 7 modules uit het online programma SPEAK UP. Inclusief werkboek en opdrachten, waarin je jezelf on- en offline leert presenteren. 

=

2 LIVE-DAGEN SAMEN

Elke maand een dag samen om te oefenen en sterker te worden. Inclusief gastlessen over specifieke thema’s die bij de deelneemsters spelen.

=

2 COACHCALLS

Naast de live dagen en het online programma krijg je twee coachcalls met mij. Om specifieke vragen en uitdagingen te bespreken.

=

GASTDOCENTEN

Ik doe het niet alleen. Want presenteren is zoveel breder dan alleen stem en techniek. We laten de beste trainers invliegen.

=

STEUN VAN DE GROEP

Een kleine groep, maximaal 7 vrouwen. Zodat je exclusieve aandacht houdt, maar ook de steun krijgt van anderen, en feedback. Samen kom je in een besloten Facebookgroep waar je veilig kan experimenteren. 

=

Professionele foto

Tijdens jouw live performance op het podium, wordt een professionele foto gemaakt van jou als spreker.

=

Een echt podium

Je mag opdreden op een echt podium. Met rode gordijnen, spotlight aan, die zwarte zaal voor je vol spanning…Hierna wordt het alleen  maar leuker!

=

En dan de bonussen

Tatatadaaa….

=

bonus: de voicebox voor professionals

Je ontvangt bij aanvang de unieke Voicebox met allemaal voicetools die jouw stem als spreker in topcondie houden. 

=

bonus: emergency call

Deze call is in te zetten na afronding van het programma wanneer je extra advies wil bij een presentatie. 

Denk jij dat dit iets voor je is?

Wil je schitteren en stralen als nooit tevoren? Als jij weet wat je verhaal is, leer ik je HOE je daarmee je publiek boeit, enthousiasmeert, overtuigt of laat smelten.

Dit traject is uniek in zijn opzet, en een gouden kans om het optimale uit jezelf en je verhaal te halen. Daarom laat ik niet zomaar iedereen toe. Per keer wil ik een fijne groep samenstellen. Denk jij dat dit perfect is voor jou? Maak dan een afspraak voor een telefonische intake. Als we beiden de overtuiging hebben dat we dit moeten doen samen, zeggen we ja. En ieder van ons is vrij om er vanaf te zien. Eerlijke deal?

NOG EVEN OVER MIJ

Mijn naam is Jantina Hakvoort. Ik leerde mensen, vooral mannen, hoe ze hun stem overtuigend konden inzetten tijdens presentaties. Totdat ik ontdekte dat onzekerheid een veel grotere belemmering is, vooral voor vrouwen en nog sterker voor christelijke vrouwen. Om hun verhaal naar voren te brengen. Om zich te laten horen. Om dat podium te pakken.
Nog altijd leer ik professionals om te spreken met impact, en ik help je om je stem gezond en krachtig te houden. Maar online en in dit drie maanden help ik vooral vrouwen. Jou misschien wel. Wil jij ontdekken hoe het voelt om te schitteren met je verhaal?

 

Het Speak UP Ladies drie maanden traject start 2x per jaar, in maart en september. Plan een intake om te horen of er nog plek is.

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor vrouwen die zichzelf doormiddel van hun stem beter willen presenteren, voor je eigen bedrijf of passie. Van jezelf duidelijk maken in een vergadering, een presentatie houden voor een klein of groot publiek tot jezelf en jouw bedrijf of passie presenteren in een video of in podcasts.

Kun je wel online je stem trainen?

Jazeker, met behulp van de instructievideo’s en werkboeken gaat dat zeker lukken. Je kunt de opdrachten in je eigen tijd doen, in de veiligste omgeving die er is: thuis!

Ik ben geen onderneemster is de training dan ook waardevol voor mij?

Ja, het kan ook zeker waardevol zijn als jij jezelf beter wil leren presenteren doormiddel van je stem voor je eigen passie. En ook als jij vaak vergaderingen hebt, presentaties houdt voor een klein of groot publiek, of gesprekken voert.

Is het alleen voor vrouwen?

In dit programma richt me alleen op vrouwen, omdat ik heb gemerkt dat vrouwen zich veel bescheidener opstellen dan mannen. En dat is ook vaak te horen aan hun stem, waardoor ze minder overtuigend overkomen. Ik leer je tips en tricks die voor vrouwen toepasbaar zijn. Mannen zijn ook van harte welkom, maar in een ander traject. 

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

De trainingsperiode  duurt drie maanden. Deze bestaat uit 2 live dagen, 2 coachcalls en elke week krijg je een nieuwe les opgestuurd. Het is afhankelijk van de les hoeveel tijd het kost en het ligt er ook aan hoeveel je wilt oefenen.

Hoelang blijven de lessen online staan?

Je blijft na de hele cursus een jaar toegang houden tot de lessen. Wil je later nog eens en wat teruglezen, of kijken dan kan dat.

Ik heb nog helemaal geen ervaring met stem, is dat erg?

Nee hoor, dat maakt helemaal niet uit. Ik begeleid je stap voor stap. We zijn hier om te leren.

Sta op en schitter met jouw stem!