Moet jij regelmatig presenteren en/of klantgesprekken voeren?

5

En wil jij graag spreken met LEV?

5

Vol zelfvertrouwen op het podium staan?

5

Wil jij graag het hart raken van je publiek of klanten?

5

Maar voel jij je nog onzeker over jouw manier van spreken en presenteren?

5

En merk je dat jouw boodschap niet altijd overtuigend en boeiend genoeg overkomt?

5

Ben jij die onzekerheid zat en klaar om in de spotlight te gaan staan om vol overtuiging te laten zien en horen wat je te vertellen hebt?

Exclusieve 1 -op-1 samenwerking

Individuele coaching, live en online

Jij gaat samen met mij 1-op-1 aan de slag. Het is een traject en die pas ik graag aan naar jouw behoeften. We maken daarom eerst een belafspraak waarin jij mij vertelt wat jouw struggles zijn met presenteren. Het liefst ontmoet ik je de eerste keer live. Ik nodig je daarvoor uit in mijn trainingsruimte op Urk. We plannen daarna samen de vervolgsessies en die kunnen zowel, live als online plaatsvinden. Tijdens deze sessies gaan we gericht werken aan jouw stem- en presentatieskills, zodat jouw presentaties en/of klantgesprekken succesvoller worden!

Wat levert je deze training op?

Succesvolle presentaties en gesprekken, omdat jij:

5

met LEV en vol zelfvertrouwen durft te spreken

5

je stem hebt gevonden.

5

het hart raakt van je publiek en klanten.

“Ik merk dat de mensen mij nu anders aanhoren en positiever reageren op mijn opmerkingen en in gesprekken. Ben daar nog steeds wel beetje verbaasd over.

Ik ben zeer tevreden en dankbaar met de gesprekken en adviezen die ik gekregen heb. In mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik met diverse mensen te maken. Ik heb een leidinggevend beroep en dankzij de adviezen van Jantina merk ik dat dit nu beter gaat dan voorheen. Daarnaast praat ik nu op andere manier in mijn privé met de mensen om me heen.”

Klaas van den Berg

CEO

“Bij Jantina heb ik ontzettend veel geleerd. De stemtrainingen zijn heel divers en helemaal op maat gemaakt. Ik benaderde Jantina, omdat ik als student theologie mijn eerste preek mocht houden. Belangrijkste aandachtspunten voor mezelf waren: Articulatie en zorgen voor meer levendigheid in mijn stemgebruik. Ik heb ontdekt hoeveel je met je stem kan doen en hoe belangrijk het is om deze goed te beheersen. Samen hebben we preken doorgenomen en geoefend. Hierbij hebben we niet alleen gelet op het gebruik van de stem, maar ook op een stuk presentatie en hoe je ervoor zorgt dat de mensen geboeid blijven als je spreekt. Jantina is iemand die haar vak heel goed beheerst en haar werk met plezier doet. Zij is iemand die ook echt betrokkenheid toont bij degene die tegenover haar zit. Samen met jou wil zij het beste resultaat bereiken.

Ben je iemand die (binnenkort) in het openbaar moet spreken en kun je nog wel wat begeleiding gebruiken? Dan kan ik je Jantina van harte aanbevelen.”

Hendrik Kramer

Dominee i.o.

Merk hoorbaar en zichtbaar verschil.
&
Kom ontspannen en overtuigend over!

stem- en presentatiecoach

Ik ben Jantina Hakvoort. Spreker, presentator & stem- en  presentatietrainer bij mijn eigen bedrijf ‘Spreken met LEV’.

Spreken met LEV begint niet pas met het lef hebben om op een podium te spreken voor een volle zaal. Het begint bij het besluit dat jij de stap durft te zetten om jezelf te laten zien en je stem te laten hóren. Dat jij en je verhaal het waard zijn om gehoord te worden!

Jij kunt ook met lef en overtuiging leren spreken!  Of het nu in een gesprek, of in een presentatie, of op de camera is. Ik leer jou presenteren met LEV, want ik geloof dat jij alles al in je hebt om dit te kunnen.

Maar hoe doe je dit dan? Ik help je doormiddel van mijn blogs en gratis tips. En via workshops, live events en VIP-coaching.

Ik wil graag leren spreken met LEV!

“Ik kon me niet altijd goed verstaanbaar maken in vergaderingen en besprekingen. Dankzij jouw inzet ben ik me meer bewust van stem- en presenteertechniek. De diverse oefeningen zorgden er voor dat ik in korte tijd een veel beter stemgeluid terug kreeg en weer plezier kreeg in het spreken.
Vooral de manier waarop je me bewust maakte van mijn stemgebruik en hoe ik dat kon verbeteren door een paar eenvoudige en goede oefeningen, vond ik sterk. Ik had verwacht dat het een wat langduriger traject zou worden, maar dat is me heel erg meegevallen.”

André de Vries

Manager BKU

“Door Jantina werd ik mij als dagvoorzitter en presentator nog meer bewust van mijn stem en vooral ook van mijn stemgebruik! Jantina is deskundig en geeft mij het vertrouwen dat als ik ooit stemproblemen krijg zij mij hierin kan coachen.”

Tineke Stuifzand

Dagvoorzitter, 10 voor je dag