Stem- en presentatietraining voor wie met meer overtuigingskracht wil leren spreken op het podium, op video en in podcasts.

GRATIS CURSUS

Ontdek de kracht van je stem!

 

Voor iedereen die regelmatig voor groepen spreekt, video´s en of podcasts maakt.

In deze cursus ontdek je de kracht van bekende stemmen en van je eigen stem. Wanneer hoe je klinkt, dan weet je ook wat je er nog aan toe kan voegen voor meer overtuigingskracht!

stem- en presentatiecoach

Ik ben Jantina Hakvoort. Spreker, presentator & stem- en  presentatiecoach. Mijn motto is: ‘Speak UP, laat je stem horen!’

Je stem laten horen begint niet pas met het lef hebben om op een podium te spreken voor een volle zaal. Het begint bij het besluit dat jij de stap durft te zetten om jezelf te laten zien en je stem te laten hóren. Dat jij en je verhaal het waard zijn om gehoord te worden!

Jij kunt ook met lef en overtuiging leren spreken!  Of het nu in een gesprek, in een presentatie, of voor de camera is. Ik leer jou presenteren met lef, want ik geloof dat jij alles al in je hebt om dit te kunnen.

Maar hoe doe je dit dan? Ik help je doormiddel van mijn blogs en gratis tips. En via cursussen, live events en VIP-coaching.

Meer over mij

Ik help je met…

SPEAK UP pakket 1-op-1

Voor sprekers, trainers en professionals die zichzelf doormiddel van hun stem beter willen presenteren, voor je eigen bedrijf of passie. Van jezelf duidelijk maken in een vergadering, een presentatie houden voor een klein of groot publiek tot jezelf en jouw bedrijf of passie presenteren in een video.

Het is VIP-coaching dus jij gaat samen met mij 1-op-1 aan de slag om jouw stem en presentatieskills naar een hoger level te brengen.

SPEAK UP LADIES programma

Steeds meer vrouwen voelen een diepe wens, of hartstochtelijke ambitie, om hun stem te laten horen. Een verhaal te brengen! En om vaker geboekt te worden.
Ben jij een ondernemende vrouw, leider, of leidingevende met een goed verhaal?

In dit drie maanden traject leer ik je hoe je jouw stem en presentatie gebruikt om je stem te laten horen… en je verhaal te laten aanslaan.

Wat anderen zeggen over Jantina:

Mijn stem klinkt veel beter! Ik heb een stem- en presentatietraining bij Jantina gevolgd over stemgebruik in bepaalde situaties en bij presentaties in interviews. Ik heb daar veel aan gehad en vond de trainingen plezierig en heel nuttig. Ik ben erg blij dat ik op deze manier begeleid ben door Jantina die dat zeer kundig en op plezierige wijze doet, waarbij we bovendien ook regelmatig hebben gelachen.

Harry Scholtens

Advocaat

Ik voel me nu zekerder over mijn manier van presenteren! Het is mij duidelijk geworden dat ik met oefenen en oplettendheid echt invoed heb op mijn stem en daarmee ook op de manier waarop ik overkom op anderen.
Jantina heeft veel kennis op het gebied van stem en presenteren en wat ze op een hele leuke manier deelt. Ik keek altijd uit naar de trainingen!

Petra Zeeman

Jongerenwerker

De stem- en presentatietraining heeft mij heel erg geholpen. Eerder werd ik niet echt gehoord tijdens vergaderingen, maar nu ik weet hoe ik echt overtuigend over kan komen kunnen ze niet meer om mij heen! Het viel zelfs zo op dat tijdens een vergadering iemand zei: ‘Zo je kunt wel merken dat deze meneer training heeft gehad!’. Dat vond ik echt een compliment.

J. Kramer

Gemeenteraadslid

Voor mijn werk bij de politie, moet ik regelmatig goed en slecht nieuws gesprekken voeren. Ik had moeite om dan de juiste toon aan te slaan, waardoor gesprekken niet altijd lekker liepen. Nu kan ik vriendelijk, maar ook overtuigend mijn verhaal doen en merk ik dat ik het zelfs leuk vind om deze gesprekken te doen. 

M. Bakker

Politie Amsterdam

Spreker & trainer

Regelmatig vragen bedrijven en netwerkclubs mij als spreker om ze te inspireren zich meer te laten zien en horen. Denk aan een pitch-training, de workshop stemverzorging, of de training ‘Ontdek de kracht van je stem in klantgesprekken en presentaties’ van een dag of dagdeel. Vraag hier naar de mogelijkheden,

 

Presentator of dagvoorzitter nodig?

Wil je Jantina als presentator of dagvoorzitter inhuren? Dat is ook mogelijk! Neem contact op via het contactformulier of mail naar info@jantinahakvoort.nl

Inspiratie, nieuws & verhalen…

Hoe je stem verzorgen tijdens een verkoudheid

Je stem heeft het zwaar tijdens een verkoudheid. Je moet hoesten en je neus zit verstopt. Je stem klinkt krakerig en hees, het lijk net alsof je nog moet ontdooien. Wat kan je doen? Hieronder vind je 10 praktische tips die ervoor zorgen dat je stem het minder zwaar...

Stemgebruik: waar moet je opletten als spreker?

Wil je dat je verhaal goed overkomt op je publiek dan zijn niet alleen je verhaal en je looks belangrijk, maar ook je stemgebruik. Met jouw stem kun je een presentatie tot leven brengen. Of juist om zeep helpen als je je stem niet op een goede manier inzet. Maar waar...

Door-de-mand-val-angst

Ik merk vaak dat vrouwen zichzelf onderschatten en zich heel bescheiden opstellen. “Ik expert? Ik doe maar wat hoor!”. Ze durven hun expertstatus niet echt te claimen.

Hoe kwetsbaar zijn als spreker?

Ik geloof dat het goed is om je kwetsbaarheid te laten zien als spreker. Maar kwetsbaar zijn als spreker, dat is niet vanzelfsprekend. Je kunt je er erg ongemakkelijk bij voelen om jezelf als voorbeeld te nemen. Het gaat toch immers niet om jou? Of je vindt het eng om...